Zaterdag 16 december 2023 opent in Discovery Museum de bijzondere, nieuwe beleving ‘Revolutie Aarde’

Bezoekers beginnen Revolutie Aarde honderden jaren terug in de tijd en reizen mee met de ontwikkeling van de mensheid. Via interactieve games krijgen zij de kans invloed uit te oefenen op het toekomstige landschap. Des te beter ze samenwerken, des te rooskleuriger de vooruitzichten voor de toekomst én des te kleurrijker de omgeving wordt. Revolutie Aarde is een beleving voor het hele gezin, die de invloed van de mens op de aarde op indrukwekkende wijze zichtbaar maakt.

Bijzondere beleving

Revolutie Aarde is een nieuw, vast onderdeel van het Discovery Museum. Je kunt de ervaring bezoeken vanaf zaterdag 16 december 2023. Het is geschikt voor bezoekers van 6 jaar en ouder (kinderen onder begeleiding van een volwassene) en is tijdens openingsuren meerdere malen per dag te beleven. Vanwege de bijzondere aard van de ervaring, kunnen tegelijkertijd maar 30 personen per rondgang deelnemen. Het museum vraagt een toeslag van €3,00 per persoon boven op de reguliere toegangsprijs.

Tickets

Tickets voor een bezoek aan het museum met een toeslagticket voor Revolutie Aarde boek je vanaf 11 december via discoverymuseum.nl. Vanaf 16 december koop je tickets ook aan de kassa in het museum.