Steunpunt Relatie & Scheiding in Landgraaf

Verloopt jullie relatie niet meer zo soepel? Willen jullie ondersteuning of begeleiding hebben om de relatie te herstellen, te verbeteren, een nieuwe boost te geven? Dan zijn jullie bij het Steunpunt Relatie & Scheiding van Welsun op de juiste plek. Samen bekijken we waar de relatie vastloopt en welke mogelijkheden er zijn om jullie relatie te verbeteren.

Denken jullie erover om te gaan scheiden of is de beslissing al genomen om te gaan scheiden? Ook dan kunnen jullie terecht bij Steunpunt Relatie & Scheiding.

Bijvoorbeeld met vragen over de scheiding en de gevolgen van het verbreken van een relatie en bij zorgen over het effect van de scheiding op de kinderen. Of het krijgen van informatie over de juridische aspecten, de financiële gevolgen en andere praktische zaken. Natuurlijk wordt er ook ondersteuning en begeleiding aangeboden bij het verwerken van de emoties die het uit elkaar gaan met zich mee brengen.

Als er na de scheiding problemen zijn rondom de communicatie met je ex-partner, of de omgangsregeling niet goed verloopt of andere zaken niet goed verlopen, kunnen we samen met jullie bekijken op welke manier we hierin kunnen begeleiden.

Wie kan er bij ons terecht?

Het Steunpunt Relatie & Scheiding is er voor iedere inwoner van de gemeente Landgraaf die moeilijkheden ervaart in zijn relatie met zijn of haar (ex-)partner. Als U overweegt uit elkaar te gaan/ te gaan scheiden of al gescheiden bent, samenwoont of getrouwd bent, met of zonder kinderen.

Voor meer informatie neem je contact op met Welsun.

E-mail: info@welsun.nl

Telefoon: 045-5323636