16 april 2023: tijd voor Garage TDI!

Garage TDI maakt theater- en dansvoorstellingen voor kinderen en jongeren. Het gezelschap neemt haar jonge publiek serieus, om vervolgens met humor, fantasie en poëzie een universeel verhaal te vertellen dat ogen, oren en harten opent en uitnodigt om anders te kijken en meer te zien.

De voorstelling gaat over een avontuurlijke zoektocht van Muis Dingeman. Dingeman reist met vrouw Souris en kinderen de wereld rond, in hun gezellige nestje achter het nummerbord van een toeristenbus. Ze zijn heel gelukkig. Tot hij, door stom toeval, in Dover de boot mist en zijn familie in de mist ziet wegvaren. Hij roept nog: ‘Kom terug!’ en ‘Ik hou van jullie!’ Maar de boot is al te ver … Gelukkig krijgt hij hulp van papegaaiduiker Alky, van de Antilliaanse Jan-van-gent Wesley, van wel honderd Chinese visjes, van de Turkse ezel Gelan en van nog vele andere bijzondere en vaak onverstaanbare dieren.

Kleurwedstrijd
Aan de voorstelling is een kleurwedstrijd verbonden. Kleurplaat inleveren vóór de voorstelling. De winnaar wordt na de voorstelling bekend gemaakt. Kleurplaat reismuis.

Waar: Theater Landgraaf, datum: 16/04/2023,  aanvang: 14:30,  Ticketprijs: €8.50