Kids & Koffie

Zou je graag meer contact willen met andere ouders uit Landgraaf? Wil je samen met andere ouders en samen met je kind iets leuks te doen? Of zoek je informatie over een bepaald onderwerp op het gebied van opvoeding? Dan is Kids & Koffie iets voor jou.

Activiteiten

Terwijl de kinderen spelen is er voor jullie de gelegenheid om met elkaar te praten en eventueel ervaringen te delen.

Ook als jouw kind naar de basisschool, gaat of als je een puber in huis hebt ben jij van harte welkom tijdens de activiteiten van Kids & Koffie.

Ook organiseren we regelmatig een leuke activiteit en kan er een thema besproken worden met een deskundige, waarbij er ook de gelegenheid is om vragen te stellen.

Wil jij meer informatie over een bepaald onderwerp, weet jij een leuke activiteit, of ken jij iemand die een interessante ochtend kan verzorgen? Geef dit dan aan bij de gastvrouw van Kids & Koffie, zodat zij iemand uit kan nodigen voor een van de volgende ochtenden.

Alle activiteiten zijn gratis.

Iedere woensdag

Kids & Koffie is er voor alle moeders, vaders, oma’s, opa’s en andere opvoeders. Elke woensdagmorgen van 9.30-11.00 uur.

Kids & Koffie locaties:

Jens Brandenberg
Heggenstraat 32
6371 XZ Landgraaf.

Bibliotheek Landgraaf Burgerhoes, Sweelinckplein 6371 LB Landgraaf.

Je bent samen met je kind(eren) van 0-4 jaar welkom op deze gratis inloopochtend. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wel fijn.

Hoe kom je met ons in contact?

Stuur een mailtje naar ikuipers@jenshelpt.nl
of bel 0621888921


Kids & Koffie is ook actief op Sociale media.
Volg ons op

Facebook