Augeo app

Hoe goed je ook leert, na verloop van tijd zakt de kennis wat weg. Daarom is er nu de vernieuwde Augeo App. Die helpt je op een laagdrempelige manier om je kennis op niveau te houden! Het is geen vervanging van de online cursussen. Maar de Augeo app zorgt wel voor een korte, relevante dagelijkse reminder van het thema kindermishandeling, huiselijk geweld en veerkracht.

Wat heb je aan de Augeo App?

Met de Augeo App blijf je als professional up-to-date over de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld en het versterken van veerkracht. De app zit boordevol dagelijkse tips, extra informatie, animaties, naslagwerk en bruikbare downloads.

Je kiest in de app jouw sector en vervolgens krijg je informatie en dagelijkse tips op maat. Afhankelijk van je sector kun je een onderwerp kiezen, bijvoorbeeld meldcode, veerkracht versterken, feitenonderzoek, Kind Centraal. Dus, wacht niet langer en download de Augeo App!

Download de Augeo App


AppStore voor iPhone › Google Play voor Android ›  
Heb je de Qurve App van Augeo in het verleden gedownload, dan werkt deze niet meer. Je dient de nieuwe Augeo App te downloaden.  

Bron: Augeo Foundtion