Begeleiding zelfstandig wonen Zorgeloos Zelfstandig

Omschrijving

Samen met u zorgen onze medewerkers van Zorgeloos Zelfstandig er voor dat het zelfstandig blijven wonen ook ‘zorgeloos’ kan, in uw eigen vertrouwde leefomgeving en op een tijd dat het u uitkomt.

Ook als u incidenteel hulp nodig heeft, kunnen wij u ondersteunen. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of als u naar de huisarts moet en u wilt dat er iemand met u meegaat. Ook als degene waar u normaal gesproken hulp van krijgt, op vakantie is of ziek wordt, kunt u ons inschakelen om dit tijdelijk over te nemen.  Als u zelf mantelzorger bent en u wilt eens een dagje voor uzelf hebben, dan nemen wij graag uw zorgtaak van die dag over.

Wanneer u zich bij ons aanmeldt, komen wij bij u thuis voor een persoonlijk intakegesprek. U betaalt hiervoor natuurlijk niets. U gaat pas betalen op het moment dat u gebruik gaat maken van onze diensten. De kosten zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren tegen een uurtarief, met een minimale afname van twee uur per week. De kosten voor een dienst kunnen verschillen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze diensten, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Informatie

Locatie