Kinderopvang Flow - locatie De Schatkist

Omschrijving

Kinderopvang Flow-locatie de Schatkist vangt kinderen op in de kinderopvang van 0-4 jaar, in de peuteropvang 2-4 jaar en in BSO 4-12 jaar voor en na hun schooltijd. 

Kinderopvang: Wij gaan verder dan alleen de verzorging en opvang van je kind. Kinderen van 0 tot 4 jaar doorlopen verschillende ontwikkelingsfases. Ontdekken bijna dagelijks nieuwe vaardigheden. We weten dat kinderen, afhankelijk van hun leeftijd, hun eigen behoeften hebben. Daar hebben wij oog voor en begeleiden ze met alle liefde daarbij!

Peuteropvang: Bij peuteropvang de Schatkist maken kinderen een vliegende start. Op deze warme en veilige plek in Bleijerheide werken we met voor- en vroegschoolse educatie; taalgericht groeien op een speelse manier. Met rollenspellen, vragen stellen en gesprekjes voeren, dagen we de kinderen uit en bereiden we ze goed voor op de basisschool.

BSO: BSO De Schatkist ligt in basisschool De Schatkist. Dat maakt de BSO al meteen een vertrouwde plek voor de kinderen. Dankzij de fijne samenwerking met de basisschool mogen we gebruik maken van de gymzaal, het speelleerplein, het podium en er zijn 2 grote buitenruimtes waar we veel vertoeven. Genoeg ruimte voor leuke activiteiten en om lekker te bewegen. 

Informatie

Locatie