Kinderopvang Flow - locatie De Schatgraver

Omschrijving

Kinderopvang Flow-locatie De scgatgraver vangt kinderen op in de kinderopvang van 0-4 jaar, Peuteropvang 2-4 jaar en in BSO 4-12 jaar voor en na hun schooltijd. 

Kinderdagverblijf: Kinderen voelen zich snel thuis kinderdagverblijf De Schatgraver. Een warme, huiselijke plek in de buurt, waar kinderen van 0 tot 4 jaar welkom zijn. We dagen de kinderen uit met een gevarieerd dagprogramma. Aandacht en regelmaat voor de allerkleinsten, begeleid door babyspecialisten, avontuur, speluitdagingen en een VVE- programma voor de oudere kindjes. 

Peuteropvang: Peuteropvang ’t Hummelke maakt deel uit van basisschool An d’r Put. Een fijne locatie met een eigen buitenspeelplaats. De fijne samenwerking met de basisschool zorgt voor een soepele overgang. Het team van ’t Hummelke bereidt de kinderen daar goed op voor; vriendelijk en vanuit een open houding naar de kinderen. Vanuit een knusse, veilige plek en gericht op de verschillende ontwikkelingsgebieden van het kind.

BSO: Kinderen voelen zich thuis bij BSO De Schatgraver. Een warme, huiselijke plek, gevestigd in school, waar iedereen welkom is. BSO De Schatgraver daagt kinderen uit met gevarieerde activiteiten. We zorgen voor avontuur en speluitdaging. Een leuke plek om te vertoeven na school. 

Informatie

Locatie