Babystartpakketten

Een baby krijgen is geweldig! Maar er komt wel veel bij kijken. Soms levert dit zorgen op. Je baby is welkom, maar tegelijkertijd kom je ook voor veel kosten te staan.

Woon jij in gemeente: Heerlen, Simpelveld, Kerkrade, Voerendaal of Landgraaf? En heb je net een baby gekregen of ben je meer dan 20 weken zwanger? En kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken om jouw baby een goede start te geven?

Dan is een Babystartpakket iets voor jou! Dit is een groot pakket vol babykleertjes en spullen die je nodig hebt als je net een baby hebt gekregen. Er zijn twee pakketten; een voor de allerkleinsten en een vervolgpakket dat je kunt gebruiken tot je kindje maat 92 heeft.

Via jouw zorg- of hulpverlener, kun je een babystartpakket krijgen. Ga in gesprek met bijvoorbeeld jouw verloskundige, het consultatiebureau, maatschappelijk werk of een andere zorgverlener. De zorgverlener regelt voor jou gemakkelijk de rest.

Na aanvraag wordt het pakket binnen twee weken gratis bij jou of bij jouw zorgverlener afgeleverd door Stichting Babyspullen. Kijk de animatiefilm voor verder informatie!