Alzheimer Cafe Parkstad Limburg

Omschrijving

Als u of uw naaste met dementie te maken krijgt of twijfelt of er sprake  is van dementie, komt er heel veel in een keer op u af. U hebt allerlei praktische en emotioneel geladen vragen. Dan is het fijn dat er een plek is waar u terecht kunt met uw vragen, voor praktische tips en hulp. Alzheimer Nederland is zo’n plek.
Alzheimer Nederland, afdeling Parkstad Limburg, kan u de weg wijzen naar lokale instanties en mogelijkheden voor hulp in uw omgeving.
Onze Alzheimerafdeling Parkstad is actief in de Regio Parkstad Limburg in: Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Beekdaelen, Voerendaal en Simpelveld. Daarom zijn er activiteiten waar personen met dementie, 
mantelzorgers en andere betrokkenen, belangstellenden en professionals bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen. Er wordt over van alles gepraat: oorzaken en vormen van dementie; de gevolgen, de zorg voor 
en omgaan met mensen met dementie, maar ook over problemen en belasting ten gevolge van dementie. Hiertoe organiseren wij activiteiten die aangekondigd worden via verschillende media.

Openingstijden: worden aangekondigd via de lokale media, de nieuwsbrief en mailing van de afdeling.

Informatie

postadres:

Locatie

Deze organisatie heeft geen bezoekadres of online locatie.